ClubAkita
https://www.clubakita.ro/

A lesinat!!!
https://www.clubakita.ro/viewtopic.php?f=44&t=998
Pagina 1 din 1

Autor:  youthink [ Dum Iun 28, 2015 10:37 am ]
Subiectul mesajului:  A lesinat!!!

Buna,

Ieri Nori a fost foarte apatic, nu a mancat mai nimic. Exceptie ceva ficat de pui crud pe care l am folosit pentru dresaj. Spre seara a devenit foarte inactiv si in mod suspect ii curgea mai mereu o bala in coltul gurii. L am scos la plimbare sa si revina. Mergea foarte lenes si se tot aseza sau culca in mijlocul drumului. La un moment dat l am luat in brate ca sa il duc acasa si l am simtit ca aluneca. L am pus instantaneu jos si era lesinat. Facuse si pisu' pe el. L a tot bruscat sa si revina.

S a trezit dupa vreo 10 secunde...cred. Avea ochii mari cat cepele si toti muschii incordati. Peste aprox 20 de secude si a revenit complet. Parca era si vioi. L am dus instantaneu la veterinar. A zis ca a facut o cadere de calciu si ca are si tahicardie. Mi a dat o pastila sa i fac o deparazitare si a zis ca luni ii face o perfuzie.

Intre timp am ajuns acasa si i am dat sa manance carne cruda de vitel. A infulecat mai mult de 500 de grame. Dupa vreo 20 de minute a inceput sa isi revina. A baut multa apa si s a culcat.
S a trezit pe la 2 noaptea si a mancat mancarea lui (totw) dupa care l am scos la plimbare vreo 15 minute. A fost foarte activ. Chiar tragea de lesa sa vaneze un pui de porumbel.

Dimineata s a trezit cu chef de joaca. S a jucat vreo 10 minute dupa care a devenit iarasi somnoros. La 8 i am dat pastila de deparazitare si la 10 jumate a mancat iarasi carne de vitel. A lins bolul.
Am vrut sa l scot afara pt nevoi fiziologice dar nu a vrut sa se ridice de jos. S a pus iarasi la somn.

S a mai confruntat cineva cu asa ceva?

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 1 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/