Multumim mult. Sa incepem cu ziua de sambata care m-a dezgustat total, arbitru fiind Domnul Stavarache. Pe langa noi au mai fost doi akita din Ucraina, O fetita de 1 an si un mascul de 2 ani. Noi am intrat primii si de cum am intrat ne-a intrebat Domnul Stavarache daca avem vreun antrenament de handling facut si i-am zis ca nu. S-a uitat la dinti, ne-a pus sa dam o tura si ne-a spus ca mai mult de foarte bine nu ne poate da, precizand ca prezentarea este execrabila. Asa am terminat ziua de sambata, prost si cu nervi. Duminica in schimb s-a schimbat situatia. Arbitru fiind Domnul Catalan Louis care a stat si a luat fiecare caine in parte, il verifica, daca era indecisa te punea sa mai faci o tura cu el. Mi-a placut foarte mult de dansul, deoarece avea rabdare sa analizeze fiecare caine in parte. Asa ca ziua de duminica am terminat-o foarte bine cu un Excelent, titlu CACJ si Best Junior. La Akita American au fost inscrise doar doua femele, una fiind din Braila pe nume Maya care a luat tot si sambata si duminica (cea mai dulce catelusa posibila, pupacioasa ce n-ai vazut si frumoasa foc), iar cealalta nu stiu sa va spun de unde era, era mai micuta ca varsta, dar frumoasa foc si ea. Cam asta a fost la Constanta