ClubAkita
http://www.clubakita.ro/

akita rebel
http://www.clubakita.ro/viewtopic.php?f=49&t=798
Pagina 1 din 1

Autor:  ioana.c [ Mie Sep 03, 2014 5:03 pm ]
Subiectul mesajului:  akita rebel

Buna ziua!am un mascul akita japonez.abia a facut un an,are si pedigree si binenteles e o frumusete.are un temperament puternic dominant greu de potolit in ciuda autoritatii pe care o impunem.nu e agresiv dar incearca incontinuu sa preia sefia si uneori mi se pare obositor sa fiu intr'o continua lupta pentru autoritate cu cainele meu.as vrea sa stiu daca mai sunt si altii care s'au confruntat cu astfelde probleme si daca la un moment dat cainele se va potoli si va fi mai putin dominant.de asemenea...cum credeti ca ar tolera un akita un al doilea caine .am dori pe viitor inca un catel pentru ai tine companie(locuim la curte unde are padocul lui),dar vrem tot un mascul(nu putem avea grija de un cuib)si o alta rasa.sotul meu isi doreste f tare si un labrador.astept cu interes parerile dvs.mersii

Autor:  Cristina Ionescu [ Joi Sep 04, 2014 3:30 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: akita rebel

se va mai potoli cu timpul...la Aky de pe la 3 ani s-a vazut o schimbare...dar totusi nu-l lasati sa va domine, sub nici o forma.

foarte greu cu un al doilea mascul...parerea mea ca o fetita ar fi mai indicata

Autor:  valentina [ Mar Sep 16, 2014 3:51 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: akita rebel

Buna! Ti se va potoli pustiul, oricum mentineti contastant doza de autoritate! :)

Cat despre un alt mascul, cred ca daca e dintr-o rasa care nu are tentinte de dominare gen labrador, golden retriever, bichon, si care oricum ii va fi supus nu ar trebui sa ridice probleme... rog pe cei cu mai multa experienta de genul asta sa intervina daca gresesc...
...dar, la fel ca si Cristina, sfatul meu e o fetita. Nu trebuie neaparat sa aveti cuib, poate fi din alta rasa, si atunci cu siguranta nu cred ca ati vrea sa ii imperecheati, nu ar fi just fata de crescatorii lor in primul rand.

Numai bine! :D

Autor:  Razvan.lupu [ Mie Sep 17, 2014 3:12 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: akita rebel

Si incapatanata mea incearca sa schimbe ierarhia dominarii in casa.
Are acum o perioada, de cand a intrat in calduri(are 11 luni si e deja la a 2-a perioada de calduri - e in regula?), in care incearca sa se impuna mai mult decat de obicei. Dar sper ca va reveni la normal, asa cum a facut-o si prima data, altfel aplicam pozitia "burta sus" pana ne dezobisnuim de obraznicie. :)

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 1 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/