ClubAkita
http://www.clubakita.ro/

Viitori stapani de Akita
http://www.clubakita.ro/viewtopic.php?f=49&t=1034
Pagina 1 din 1

Autor:  Andreea [ Mar Mar 22, 2016 1:09 am ]
Subiectul mesajului:  Viitori stapani de Akita

Buna seara. In curand vom fi bucurosii stapani a unei femele Akita. M-am interesat cat am putut de mult de aceasta rasa si unele voci spun ca pot devenii agresivi cu strainii. Asa ca m-ar interesa daca intradevar sunt agresivi si cum o pot dresa in asa fel incat sa nu am probleme atunci cand intra in contact cu persoane noi. Am mai avut catel, dar a fost Bichon si nu am avut niciodata probleme cu el. Si mai am o pisica in momentul de fata. Ea nu este deranjata de prezenta altor animale dar m-ar mai interesa si cum sunt Akita in raport cu alte animalute pentru ca am inteles ca sunt destul de autoritari si gelosi.
Multumesc anticipat!

Autor:  robert [ Mar Mar 22, 2016 6:40 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Viitori stapani de Akita

Raspunsul este - socializare. Cu oamenii si cu animalele. Daca o luati de pui, nu va sti decat de joaca cu pisica. Si se vor imrieteni. Iar apoi va fi prietena si cu pisicile de pe strada. In mod normal cu oamenii nu va avea nici o problema. Se schimba situatia insa in privinta altor caini, dar asta cand va creste, cam dupa 1 an. Vor exista cativa prieteni caini, dar nu prea multi (are ea grija de asta :D ). Ideea este: orice comportament neadecvat trebuie corijat imediat. Si va invata ce e bine si ce nu.
E important si de unde luati cainele. Pentru ca daca il luati de la un petshop sau de pe olx nu stiti ce "are in spate" cainele acela si ce temperament va dezvolta.

Autor:  robert [ Mar Mar 22, 2016 5:58 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Viitori stapani de Akita

Exemplu cu pisica :D
https://www.facebook.com/puppiesgate201 ... age_bubble

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 1 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/