ClubAkita
http://www.clubakita.ro/

Sugestie
http://www.clubakita.ro/viewtopic.php?f=41&t=553
Pagina 1 din 1

Autor:  VladBull [ Mar Mar 12, 2013 1:16 pm ]
Subiectul mesajului:  Sugestie

Ma uitam azi pe facebook, si am observat ca nu este nici o pagina/club ca lumea dedicata acestei rase. De ce nu o creezi tu, robert?
Printre beneficii ma gandesc ca se numara usurinta postarii pozelor, programarea intalnirilor in parc, comunicarea intre noi si cu alti posesori, vizibilitate mai mare a clubului si de ce nu, poate devine un club in care sa nu fim doar noi, cei din Romania :D

Autor:  robert [ Mar Mar 12, 2013 4:55 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Sugestie

Pe FB se va dilua mult informatia. Fiecare dintre cei de aici are pe FB sute de prieteni cu Akita. Trebuie sa ai tot timpul din lume sa vezi ce a postat fiecare. A mai propus acest lucru si Dan (kdash), dar din aceleasi considerente nu am dat curs invitatiei. Bineinteles ca nu ingradeste nimeni eventualii doritori sa o faca (desi din cate imi amintesc exista pe FB Club Akita Romania). Dar daca am o problema/nelamurire/cer ajutor, mai repede voi gasi ecou aici decat pe FB. Plus ca majoritatea celor de aici ne cunoastem personal si este o relatie bazata pe incredere.
:D

Autor:  VladBull [ Mar Mar 12, 2013 6:43 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Sugestie

Asa este, este mult mai usor de folosit forumul din foarte multe puncte de de vedere :)
Recunosc ca m-ar fi atras la facebook faptul ca ma anunta imediat si direct cand apare vreo informatie noua, nu prin mail :) dar nu era oricum propusa ca un inlocuitor pentru forum ;)
Pana la urma, singura chestie care ma "deranjeaza" aici este modul de postare al pozelor, dar se poate trai cu asta :))

Autor:  ully [ Mar Mar 12, 2013 10:58 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Sugestie

Creaza-ti cont pe photobucket, iti atasezi pozele acolo si dai paste la link-ul pozei aici ( ex: [img]link_poza[/img] ) si ai rezolvat problema, eu unul asa fac si mie foarte comod.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 1 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/