deea112 scrie:
Irina, prima capusa pe care am vazut-o in viata mea era de marimea unei masline mai "rahitice" sau boaba de strugure mare. Eram in bucatarie intr-o dimineata ( Suki avea 1 an si ceva) si am vazut ceva relativ "scarbos" pe jos, ca de obicei in astfel de situatii chem sotul pentru a identifica obiectul scarbos necunoscut. Eu ma gandeam la ceva alimetar, cum am scris mai sus, dar el a ridicat chestia aia si a spus ca sigur e capusa bine hranita, ca are picioruse. Am vazut si eu piciorusele, panica mare, capusa a plecat in WC dar pe Suki am luat-o la cautat. Am gasit si noi locul unde fusese prinsa, undeva pe fund, cred ca s-a prins cat facea pipi. Nu vreau sa te sperii, dar noi atunci am dus-o la analize ( cred ca la 10-14 zile de la descoperirea animalului oribil) si a iesit ca ar avea babesii in sange. Nu a manifestat nici o forma de boala, totusi a facut Imaverol, asta la FMV. Eu am mari dubii in ceea ce priveste FMV Iasi, experiente neplacute si diagnostice gresite, totusi proful de acolo se jura cu mana pe inima ca a vazut asta la microscop ( culmea e ca tot el ne linistea cand am dus-o, ca arata cainele prea bine ca sa aiba ceva, ca e mai mult pentru siguranta sa facem analize). La noi in oras sunt si ff multe cazuri, mai ales in locurile cu multi caini iar noi o scoteam pe Suki in locuri unde ieseau majoritatea cainilor din cartier plus vreo 10 maidanezi de-ai locului.
Poate, tot pentru linistea familiei, ii faceti analize ceva mai incolo.
Cred ca Imizol i s-a facut si nu Imaverol