da, 1-0 Akiko vs masuta

[Ei, lasa, Robert, Arisa are la dispozitie intre 2000 si 5000 mp zilnic, si tot a avut treaba cu ceva scaune si picioare de masa... iar curtea e mereu plina de pantofi rosi. Ii plac in mod special cei de sport, cred ca ii face o placere deosebita sa le rupa intai limbile...
Cred ca de cand o avem nu exista poza cu curtea in care sa nu apara undeva un papuc, o bucata de lemn/plastic rontaita sau vreo jucare de-a ei.
A, sa nu uit de bidoanele de plastic - am luat zilele trecute 2 de lichid de parbriz.. a durat 3 minute pana au ramas ambele fara maner
Cat a fost mica mica, maimuta a dormit cu mine in camera. Si se zbanuia de zor pe sub pat... cand m-am uitat prima data mai cu atentie am constatat ca firele veiozelor de pe noptiere sunt praf. De la 3-4 luni i-am mutat resedinta.. dupa vreo 3 luni, prima data cand a intrat iar la mine in camera ghici unde a vrut sa se duca prima data? (schema a fost cel putin amuzanta, a reusit sa isi bage labele din fata si capul sub pat, insa fundul nu - a iesit cu fata foarte confuza, gen "wtf just happened?!?!") }]
Ideea e aceesi - cea mai buna metoda cu Akiro e sa nu ii lasati la indemana nimic din ce poate fi ros. Indiferent ca credeti sau nu ca il poate tenta...